Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tzancă Uraganu este în doliu: Vărul lui a murit strivit în timp ce fura dintr-un TIR în mers

playtech.ro
Tzancă Uraganu

E doliu în familia manelistului Tzancă Urganul după ce un văr de-al acestuia a murit în timp ce făcea o acrobație ilegală, ca să spunem așa. Bărbatul fura de pe un TIR, când a fost strivit și a murit. La mijloc nu e vorba de un incident izolat, ci de o adevărată telenovelă.

Rețele de acrobați care furau de pe TIR-uri aflate în mers au fost dezvoltate în anii 2018 - 2019 și au aparținut clanului Duduianu. Au dat lovituri în Franța, Germania sau Spania, însă gruparea infracțională a fost spartă. Schema s-a folosit însă și în România, iar printre cei care o practicau se afla și vărul lui Tzancă Uraganul.

În 12 iulie, Felix Velcu ar fi plecat la prădat alături de mai multe persoane. Grupul ar fi ochit un tir care gonea pe șosea și ar fi decis să-l ”abordeze” după rețeta deja cunoscută. Totuși, de această dată, ceva nu ar fi mers așa cum trebuie, iar Sefor ar fi căzut din tir și ar fi ajuns direct sub roțile mașinii prin trapa căreia tocmai ieșise.

Complicii lui l-ar fi luat de jos și l-ar fi transportat direct la București, la Spitalul de Urgență Floreasca, unde medicii au constatat decesul bărbatului. Pe lângă mai mulți membri ai clanului Duduianu, la spital ar fi fost prezent inclusiv vărul său Tzancă Uraganu. Polițiștii au deschis o anchetă, în condițiile în care circumstanțele în care s-a produs decesul lui Felix Velcu ar fi încă neclare, potrivit gândul.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.