Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

U BT Cluj - CSO Voluntari, scor 97-75, în meci restant din etapa a 19-a a Ligii Naţionale de baschet masculin

minge de baschet

Campioana en-titre la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, a învins marţi, pe teren propriu, câştigătoarea Cupei României din acest sezon, CSO Voluntari, scor 97-75 (41-48), în meci restant din etapa a 19-a a Ligii Naţionale. U BT Cluj revine pe primul loc în clasament, cu 20 de victorii, anunță news.ro.

Principalii marcatori ai partidei au fost Richard 22 puncte şi Stewart 17, pentru gazde, respectiv Torok 15, pentru CSO Voluntari.

În minutul 29, la scorul 66-54, arbitrii i-au acordat antrenorului de la CSO Voluntari, Saşa Ocokoljic a doua greşeală tehnică pentru proteste, iar acesta a fost obligat să părăsească banca tehnică.

Victoria de marţi a fost şi o revanşă pentru campioană, care a suferit prima înfrângere a stagiunii interne chiar cu CSO Voluntari, în semifinalele Cupei României. Ulterior, CSO Voluntari a câştigat trofeul.

În urma rezultatului de marţi, U BT Cluj revine pe primul loc în clasamentul Ligii Naţionale, cu 41 puncte, şi este urmată pe podium de FC Argeş 40 şi CSO Voluntari 39.

Revenind la Liga Naţională, marţi s-a mai disputat o restanţă, de asemenea din etapa a 19-a, între CSM Focşani - SCM Timişoara, scor 58-91, iar miercuri va avea loc încă un meci restant, între CSU Sibiu - Dinamo Bucureşti (etapa 21).

Etapa a 24-a programează meciuri în 18-19 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.