Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

U Cluj este aproape de promovare. Jucătorul Gabriel Giurgiu îi cheamă pe fani la stadion: 'Să fie alături de noi; împreună putem să revenim în Liga 1'

fcuniversitateacluj.ro
Giurgiu, U Cluj

„U” Cluj joacă pentru promovarea în Liga I cu FC Hermannstadt. Primul meci este programat duminică, 9 iunie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena. Mijlocașul Gabriel Giurgiu a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre momentele-cheie ale acestui campionat.

Citește și: Marius Șumudică ar putea antrena în Turcia: 'Îmi este foarte greu să mă decid'

Cea mai tare ediție a ligii secunde din ultimele decenii a coincis cu Centenarul clubului nostru. Cum a fost să jucați majoritatea partidelor având o evidentă presiune a rezultatelor?

G.G: Ca și fotbalist, în meciurile pe care le joci există și o anumită presiune. În echipa noastră sunt mulți jucători care au trăit partide importante, au evoluat în meciuri cu o anumită încărcătură, dar eu cred că dacă eram puțin mai atenți puteam foarte bine să fim pe primele două locuri chiar înaintea ultimei runde. Nu am pierdut nimic, avem încă șansa noastră, pe care trebuie să o fructificăm cu încredere.

Un meci de baraj se câștigă cu foarte multă încredere, cu capul, cum se spune. E necesar să fim foarte bine pregătiți. Sunt două meciuri, nu știm încă unde vom juca prima manșă, dar și acest aspect contează foarte mult. E extrem de important să fim conectați până la final, pentru că fiecare echipă care merge la “baraj” are șansa ei. Până acum, din câte știu, nici o formație din liga a II-a care a ajuns în această fază nu a reușit să promoveze, așa că poate e momentul să facem noi acest lucru.

Un mesaj pentru suporteri, acum, când putem să facem un pas atât de important spre promovare?

G.G: Să fie pozitivi, să fie alături de noi, pentru că împreună putem să realizăm lucruri mărețe și să revenim în Liga 1”, se arată în interviul acordat de Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.