Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

U Cluj şi CS Universitatea au semnat un parteneriat care le readuce împreună după 28 de ani

Cluburile clujene FC Universitatea şi CS Universitatea au semnat, marţi, un parteneriat, care le readuce împreună după 28 de ani. În 1992, ele se separau în urma unei Hotărâri de Guvern. Protocolul a fost semnat de preşedintele CSU, Ovidiu Vasu, şi directorul executiv al FC Universitatea, Daniel Stanciu potrivit news.ro.

Cei doi semnatari au declarat la ceremonia organizată cu această ocazie că principalul obiectiv este atragerea atenţiei asupra subfinanţării sportului din România.

“Chiar şi fără acest acord, sportivii noştri au mers la fotbal şi fotbaliştii au venit la meciurile noastre. Sper ca împreună să fim mai puternici şi mai iubiţi de toată lumea. Avem un protocol de colaborare, sunt încântat că domnul Stanciu a avut această iniţiativă”, a explicat Ovidiu Vasu.

La rândul său, Daniel Stanciu a precizat: “Universitatea e un club care a făcut performanţă şi care a devenit prin numele pe care îl poartă şi prin performanţe un club fanion în România. Sportul are nevoie nu numai de sprijin financiar, dar şi de ajutor în ceea ce priveşte bazele sportive. Încercăm şi să facem un schimb de experienţă, în ceea ce priveşte logistica CSU, care ne poate ajuta pe noi la fotbal să facem performanţă.

Oficialii au mai făcut referiri şi la problemele din sportul românesc, dar şi la greutăţile pe care le întâmpină ambele entităţi sportive în atragerea de sponsori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.