Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uber ar putea oferi servicii de curierat pentru alte afaceri de comerţ cu amănuntul

Noizz.ro
Taxi UBER Clerver Taxify

Uber Technologies şi-ar putea extinde serviciul de livrare a mâncării pentru a oferi servicii de curierat altor afaceri de comerţ cu amănuntul, a declarat miercuri directorul general al companiei, Dara Khosrowshahi, citat de Reuters.

”Putem extinde modelul serviciului de livrare a mâncării pentru fiecare retailer local, astfel încât orice veţi dori din New York să vă poată fi livrat, să sperăm în sub 30 de minute”, a declarat Khosrowshahi, întrebat fiind despre viitorul afacerilor Uber, conform News.ro.

Khosrowshahi a vorbit la o întâlnire de la Economic Club din New York despre activitatea sa la conducerea companiei de ride-sharing şi de livrare a mâncării, poziţie pe care o ocupă din 2017.

Nu a reieşit clar dacă un astfel de model de afacere ar putea fi extins şi în alte zone metropolitane, dar Uber a cumpărat în octombrie o participaţie majoritară la compania chiliană de comenzi online de articole de băcănie Cornershop. Achiziţia a avut loc în cadrul strategiei de extindere a aplicaţiei e livrare a mâncării, care se dezvoltă rapid, pentru a include produse de băcănie şi alte produse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.