Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uciderea fiului ofițerului SRI, ANCHETATĂ de un specialist școlit la FBI

FBI

Polițiștii care investighează cazul fiului ofițerului SRI ucis la Iași primesc un ajutor important de peste Ocean! Un specialist în alcătuirea profilelor criminale şi specializat la celebra agenţie americană FBI - Federal Bureau of Investigation, a fost la Iaşi la finele săptămânii trecute pentru a ajuta la prinderea asasinului fiului colonelului SRI Gheorghe Şerban.

Specialistul este profiler, adică expert în efectuarea unor profile psihologice ale criminalilor, şi activează în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, mai exact în cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale.

Citește și: Acuzații în presa britanică: Copii români, sclavi pentru producătorii de ouă Kinder

Acesta a fost prezent la Iaşi în cursul zilei de joi, şi a fost condus în apartamentul victimei, apoi a luat la cunoştinţă cu toate probele din dosarul anchetei. Reprezentanţii Poliţiei au refuzat să ofere detalii cu privire la eventualele rezultate sau concluzii ale specialistului, însă este cert că poliţiştii ieşeni vor ţine seama în cercetările lor şi de indicaţiile acestui expert, anunță România TV.

Printre altele, specialistul şcolit în alcătuirea profilelor la celebra agenţie FBI va trebui să răspundă la o serie de întrebări cum ar fi dacă omorul a avut un substrat de răzbunare ori dacă a fost un accident stupid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.