Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucigașul polițistului din Timiș, în greva foamei! Cum și-a motivat Marcel Lepa decizia

Marcel Ionel Lepa, Lugoj, Timiș

Ucigașul polițistului din Timiș, Marcel Lepa, a fost externat din spital și apoi transportat la Penitenciarul „Popa Șapcă" din Timișoara. Potrivit directorului Spitalului Municipal Timișoara, Lepa a refuzat să mănânce în ultimele două zile, motivând că nu vrea să ajungă la baie însoțit de agenții SIAS.

„A refuzat să se hrănească, deși putea să mănânce, pentru că nu ar fi vrut ca apoi să meargă la baie alături de agenții SIAS. A refuzat total mâncarea și a fost hrănit intravenos”, a spus directorul Spitalului Municipal Timișoara.

Carmen Dan, mesaj EMOȚIONANT pe Facebook: 'Mă rog pentru cei doi copii și pentru soția lui să poată depăși această durere nemărginită'

Medicii l-au operat și i-au scos cele două gloanțe pe care le avea în corp, care l-au lovit în timpul acțiunii eșuate de prinderea a sa de duminică, în timpul căreia a împușcat mortal un polițist.

Marcel Ionel Lepa este cercetat pentru trei infracţiuni: ultraj (în varianta omorului calificat comis asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, toate aflându-se în concurs real şi în stare de recidivă postcondamnatorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.