Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina: 179 de militari uciși într-o lună la Debalțevo

morti ucraina

Un consilier al preşedintelui ucrainean Petro Poroşenko a declarat sâmbătă că 179 de soldaţi ucraineni au fost ucişi într-o lună în confruntările armate de la Debalţevo şi 81 sunt în continuare daţi dispăruţi, relatează AFP.

Din 18 ianuarie până în 18 februarie, 179 de soldaţi au fost ucişi, 110 au fost făcuţi prizonieri şi nu se ştie nimic de soarta altor 81, a scris pe pagina sa de Facebook Iuri Biriukov, ceea ce face din Debalţevo, nod feroviar strategic care face legătură între Doneţk şi Lugansk, care a fost abandonat miercuri de trupele ucrainene, locul celei mai sângeroase bătălii de la începutul conflictului din estul Ucrainei, în care au murit până acum circa 5.700 de persoane.

Mii de soldaţi ucraineni încercuiţi la Debalţevo au abandonat miercuri acest oraş şi pe care separatiştii proruşi au continuat să-l asedieze, încălcând armistiţiul convenit săptămâna trecută. Guvernul de la Kiev susţine că a fost o 'retragere organizată', afirmaţie contrazisă de separatişti, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.