Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina acuză Rusia că i-a doborât un avion

avion militar



'Ministrul apărării i-a raportat preşedintelui Ucrainei faptul că membrii echipajului avionului An-26, care îndeplinea o sarcină în cadrul fazei active a operaţiunii armate şi a fost doborât, au luat luni legătura cu Statul Major', informează serviciul de presă al preşedinţiei ucrainene.

Totodată, a fost subliniat faptul că, în condiţiile în care avionul zbura la înălţimea de 6,5 km, doborârea lui cu ajutorul unor sisteme de rachetă este imposibilă, adică 'avionul a fost doborât de o altfel de armă, mai puternică, ce a fost folosită, probabil, de pe teritoriul Rusiei'.

În comunicatul publicat pe site-ul preşedinţiei ucrainene se spune că în prezent se desfăşoară o operaţiune de căutare şi salvare, pentru a aduce echipajul avionului care face parte din Forţele Aeriene ale Ucrainei pe teritoriul controlat de militari ucraineni.

În timpul unui briefing, consilierul ministrului de interne al Ucrainei, Anton Gheraşenko, anunţa că în zona de desfăşurare a operaţiunii armate a fost doborât un avion militar de transport An-26, iar cei doi piloţi ai aparatului s-au catapultat.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.