Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina susține că nu a lansat atacuri pe teritoriul Rusiei: Rușii ar fi pus în scenă acțiuni terorisme

haszon.hu
razboi ucraina rusia ucraina tanc

Ucraina respinge joi acuzaţii ale Moscovei potrivit cărora ar fi bombardat sate ruseşti de frontieră şi acuză, din contră, Rusia de planificarea unor ”atacuri teroriste” în regiunea de frontieră, cu scopul de a alimenta ”isteria antiucraineană” în Rusia, relatează AFP.

Consiliul Naţonal ucrainean de Securitate şi Apărare acuză ”serviciile speciale inamice (de faptul că) au început să aplice un plan în vederea efectării unor atacuri teroriste, cu scopul de a injecta o isterie antiucraineană în Rusia”.

Anterior, guvernatorul regiunii ruse Belgorod acuza că satul Spodaryushino a fost bombardat de Ucraina, ceea ce a dus la evacuarea acestuia împreună cu un sat vecin.

Afirmația vine după ce oficialii ruși au acuzat Ucraina că a efectuat atacuri aeriene asupra unei alte zone rezidențiale din orașul Klimovo din regiunea Briansk.

În urmă cu două săptămâni, un depozit de petrol a fost, de asemenea, incendiat în Belgorod - Rusia a susținut că Ucraina este responsabilă și pentru acest lucru.

Reprezentantul oficial al Ministerului rus al Apărării, generalul-maior Igor Konașenkov, a declarat miercuri că forțele armate ruse vor lovi centrele de decizie, inclusiv la Kiev, în cazul unor tentative de sabotaj și de atacuri ale trupelor ucrainene asupra unor obiecte din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.