Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația Rusă acuză armata ucraineană că a bombardat o localitate de pe teritoriul rus

The Jerusalem Post
Kiev Ucraina bombardamente

Guvernatorul unei regiuni ruseşti frontaliere cu Ucraina a acuzat forţele Kievului că au bombardat joi un sat rusesc şi că ar exista răniţi, relatează AFP şi Reuters.

"Forţele armate ucrainene au tras asupra satului Klimovo. Două imobile de locuit au fost avariate de bombardament şi există răniţi printre locuitori", a anunţat pe Telegram guvernatorul regiunii Briansk, Aleksandr Bogomaz. Aceste persoane "vor primi toată asistenţa medicală necesară", a adăugat el într-un comunicat difuzat pe Telegram, precizând că echipe de salvatori au fost trimise la faţa locului. Agenţiile de ştiri citate precizează că nu au putut verifica veridicitatea informaţiilor din surse independente.

Potrivit agenţiei de presă Interfax, care citează un responsabil al Ministerului Sănătăţii, şapte persoane rănite la Klimovo au fost spitalizate, dintre care două într-o stare considerată "gravă".

Localitatea Klimovo se află la aproximativ zece kilometri de frontiera ucraineană şi are circa 13.000 de locuitori. Rusia, care a declanşat pe 24 februarie o ofensivă militară în Ucraina, a acuzat în mai multe rânduri Kievul că a comis atacuri pe teritoriul său. Mai devreme joi, serviciile de securitate (FSB), citate de agenţia de presă TASS, au acuzat Ucraina că a lovit un post de frontieră. La începutul lui aprilie, guvernatorul regiunii Belgorod, vecină cu Briansk şi de asemenea frontalieră, a acuzat că elicoptere ucrainene au realizat o incursiune şi au lovit un depozit de carburant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.