Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina prezintă interceptări ale invadatorilor din Herson, care au liber să împuște civili - Soldat rus: 'Am primit ordin să ard totul'

cgtn.com
Herson razboi ucraina

Serviciul de Securitate al Ucrainei a reușit să intercepteze o conversație dintre doi invadatori. Potrivit Unian și discuției telefonice, ocupanților de la punctele de control din regiunea Herson, temporar ocupată, li se permite să împuște civili.

Cei doi bărbați asigură patrule pentru invadatorii ruși la punctele de control învecinate din regiunea Herson.

„Am primit ordin să ard totul. Mi-au spus că dacă e o persoană suspectă, fără prea multe discuții, să ard totul direct. Este ordinului maiorului. Nu contează ce transportă, mere sau nu. Îl oprim, îl întrebăm ce transportă și dacă ne pare suspect, îl împușcăm fără discuții. Discuțiile vor urma după”

La această declarație interlocutorul a răspuns cu o întrebare: „Da, din partea ta, vei fi primul care va arde. Și dacă nu ai timp, atunci ce vom face?”

Pe 1 iunie, speakerul Ministerului Apărării, Oleksandr Motuzyanyk, a spus că unitățile Forțelor de Apărare au obținut un succes parțial în regiunea Herson datorită acțiunilor contraofensive . El a menționat că în regiune inamicul încearcă să țină liniile ocupate, echipând a doua și a treia linie de apărare.

Președintele Consiliului Regional Herson, Alexander Samoylenko, a spus că micile victorii ale Forțelor Armate ale Ucrainei în regiunea Herson dau speranță că regiunea va fi eliberată în curând de invadatori, anunță b1tv.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.