Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina revendică atacul asupra Moscovei: Toate dronele au atins ținta

drona moscova

Atacul asupra Moscovei cu drone, în dimineața de 24 iulie, a fost o "operațiune specială" a Direcției Generale a Serviciului de Informații al Ucrainei, scrie RIA - Novosti, citând mass-media ucrainene și surse din Ministerul Apărării al Ucrainei, potrivit Rador.

Ele remarcă că "toate dronele lansate de serviciul de informații au atins Moscova". Agenția citează, de asemenea, pe reprezentantul Direcției Generale a Serviciului de Informații al Ministerului Apărării al Ucrainei, Andrei Iosov, care a spus că atacul dronelor asupra Moscovei este o "știre bună" și a promis că astfel de atacuri vor continua.


Reamintim că, în această dimineață, două drone au atacat Moscova. Au fost lovite clădiri nelocuite de pe bulevardele Komsomolsk și Lihaciov. Geamurile caselor și vitrinele magazinelor s-au spart. Nimeni nu a fost rănit. Ministerul Apărării al Federației Ruse a declarat că ambele drone au fost doborâte de mijloacele războiului radio-electronic și a pus responsabilitatea pentru atac asupra Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.