Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina va elibera Crimeea printr-o combinație de forță militară și diplomație: Rusia se află în prezent într-o fundătură

Krylo Budanov

Ucraina va elibera peninsula Crimeea ocupată de ruși printr-o combinație de forță militară și diplomație, a declarat Kyrylo Budanov, șeful Direcției de Informații a Ucrainei, pentru Liga.net.

„Dar nimic nu se va întâmpla fără forță. Unitățile noastre vor merge acolo cu armele în mână”, a spus Budanov. El a adăugat că Ucraina va returna toate teritoriile ocupate de Rusia.

„Ucraina este o țară recunoscută la granițele anului 1991 și cine nu este de acord cu acest lucru nu este de acord cu ordinea mondială care există de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial și cu principiile ONU”, a declarat șeful serviciilor de informații. Liga.net.

Budanov a mai spus că nu se așteaptă la o schimbare fundamentală pe linia frontului ucraineană în timpul iernii, deoarece „Rusia se află în prezent într-o fundătură”.

Trupele ruse nu au un succes deosebit în Bakhmut, regiunea Donețk – singura zonă în care Rusia desfășoară în prezent o ofensivă.

În ceea ce privește atacurile rusești cu rachete în masă asupra infrastructurii energetice a Ucrainei, Budanov a remarcat că Rusia efectuează astfel de lovituri mai rar decât a făcut-o înainte, din cauza „scăderii rapide” a arsenalului său de rachete.

„Industria lor nu este capabilă să acopere cantitatea pe care o consumă. În ciuda tuturor eforturilor lor, este ireal”, a spus Budanov, a adăugat că Rusia caută să cumpere proiectile de 122 și 152 mm, obuze de tancuri explozive și rachete pentru sistemele de rachete cu lansare multiplă „Grad” și „Uragan” „pe toată lumea. lume."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.