Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainean, prins cu 1.000 de pachete de ţigări de contrabandă la frontieră

contrabanda tigari

Un ucrainean a fost reţinut de poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei în timp ce încerca să introducă ilegal în România 1.000 de pachete de ţigări de contrabandă, un alt contrabandist reuşind să scape, informează, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, printr-un comunicat de presă, scrie AGERPRES.

Citeşte şi: ALERTĂ - Emil Boc, audiat de procurorii DIICOT

Potrivit sursei citate, un echipaj al poliţiei de frontieră de la sectorul Sighetu Marmaţiei, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat două persoane care transportau, de la malul râului Tisa către interiorul ţării, colete voluminoase şi au încercat să-i prindă, dar unul a trecut râul, reuşind să scape.

"Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea celor doi bărbaţi, dar, în momentul în care aceştia i-au observat pe oamenii legii, au abandonat coletele şi s-au îndreptat spre teritoriul ucrainean. Poliţiştii de frontieră au reuşit reţinerea unuia dintre ei, iar celălalt s-a retras pe teritoriul ucrainean, prin apa râului Tisa. Imediat, au fost informate autorităţile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, ocazie cu care au fost descoperite 2 colete ce conţineau ţigări. Bărbatul, identificat ca fiind cetăţean ucrainean Grigorie V., în vârstă de 24 de ani, a fost dus la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor", precizează IGPF. 

În urma inventarierii coletelor descoperite, a rezultat cantitatea de 1.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 11.700 lei. 

Ţigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.