Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainean prins cu permis de conducere cumpărat cu 800 de euro

permis de conducere

Un ucrainean este cercetat penal după ce a fost prins în vama Petea cu un permis de conducere fals, pe care l-a cumpărat cu 800 de euro, informează, joi, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, miercuri seara, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din România un cetăţean ucrainean în vârstă de 42 de ani care conducea un autoturism înmatriculat în Ucraina.

"Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din ţară, colegii noştri i-au solicitat celui aflat la volan şi permisul de conducere. Bărbatul a prezentat un permis de conducere, aparent eliberat în aprilie 2014 de către autorităţile din Ucraina, dar care nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unui act autentic.

Ucraineanul a declarat că, fiind în Germania, şi-a pierdut permisul de conducere, dar nu se putea întoarce în ţara natală pentru eliberarea unui nou document.

Aşa că a apelat la o persoană pe care a cunoscut-o în mediul on-line şi care s-a recomandat ca fiind jurist, iar în schimbul sumei de 800 de euro poate sa se ocupe de obţinerea documentului de conducere. Cel aflat la volanul maşinii le-a spus că nu avea cunoştinţă despre faptul că acest document - pe care l-a prezentat la controlul de frontieră - nu este unul autentic", precizează ITPF.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.