Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraineanca Elina Svitolina a CÂŞTIGAT confruntarea cu Halep cu 6-3, 6-4 - VIDEO

captura
halep svitolina

Simona Halep, liderul mondial în clasamentul WTA, a pierdut meciul cu Elina Svitolina (4 WTA), scor 3-6, 4-6. Simona Halep a ratat pentru a treia oară calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor.


LIVE TEXT Simona Halep – Elina Svitolina (3-6;4-6)

SETUL II

GAME, SET şi MECI ELINA SVITOLINA - Ucraineanca Elina Svitolina câştigă meciul .

GAME HALEP (3-6;4-5) - La un pas să fie eliminată din meci, Halep reuşeşte să câştige game-ul şi se apropie de scorul Svitolinei.

GAME SVITOLINA (3-6;3-5) - Svitolina câştigă şi îşi consolidează break-ul.

BREAK SVITOLINA (3-6;3-4) - Confruntare continuă între cele două tenismene. Halep a condus în prima parte a serviciului, însă Svitolina a profitat de greşelile româncei şi a câştigat game-ul. Ucraineanca se află din nou în avantaj la gameuri.

GAME SVITOLINA (3-6;3-3) - Svitolina îşi începe serviciul excelent şi câştigă al doilea game alb. Elina reuşeşte să o egaleze pe Halep la gameuri în setul secund.

GAME HALEP (3-6;3-2) - Simona a început serviciul excelent şi a condus-o pe Svitolina cu 30-0 după primele schimburi de mingi. Halep câştigă după un back hand foarte bun şi revine la conducere.

GAME SVITOLINA (3-6;2-2) - Svitolina reuşeşte să câştige un game alb şi o egalează pe Halep.

GAME SVITOLINA (3-6;2-1) - Svitolina a avut șansa de a închide game-ul la 0, însă Simona a reuşit să revină în joc. Prea târziu, însă. Ucraineanca câştigă game-ul după mai multe greşeli ale româncei. Halep cere ajutorul antrenorului.

"Tu dictezi toate raliurile, nici ea nu a avut multe lovituri câștigătoare. Rămâi puternică pe picioare când raliurile sunt echilibrate", a fost mesajul lui Darren.

BREAK  HALEP (3-6;2-0) – Condusă după primele schimburi de mingi de Svitolina cu 30-0, Halep a revenit în joc şi a preluat conducerea. Simona îşi măreşte avantajul la game-uri în setul secund

GAME  HALEP (3-6;1-0) – Simona revine în joc şi reuşeşte să câştige primul game din al doilea set.

SETUL I

GAME ŞI SET SVITOLINA (3-6) - Simona a dominat începutul schimbului de mingi şi a condus-o pe Svitolina cu 30-0, însă ucraineanca a revenit în forţă şi a reuşit să câştige game-ul.

- GAME HALEP (3-5) – Halep a dominat serviciul de la început. Simona câştigă game-ul la zero.

- GAME SVITOLINA (2-5) – Halep a început puternic serviciul şi a câştigat primul schimb de mingi, însă Svitolina nu s-a lăsat descurajată. A egalat şi, în scurt timp a câştigat şi game-ul.

- GAME HALEP (2-4) – Halep nu se dă bătută şi câştigă un game alb.

- GAME SVITOLINA (1-4) – Mai agresivă decât în primele meciuri, Svitolina a atacat în forţă şi a condus-o pe Halep. Ucraineanca a reuşit să câştige un game alb.

- GAME HALEP (1-3) - Simona a început în forţă şi a reuşit să câştige primul ei game.

- GAME SVITOLINA (0-3)– După o confruntare strânsă, Svitolina îşi măreşte avantajul şi o conduce pe Halep cu 3-0.  Simona cere ajutorul antrenorului ei, Darren Cahill.

- GAME SVITOLINA (0-2)- Simona încearcă să atace, însă fără succes. Svitolina preia conducerea şi câştigă al doilea game.

- GAME SVITOLINA (0-1) – Svitolina a lovit în forţă,  în timp ce Simona nu şi-a asumat riscuri foarte mari. Primul game, câştigat a fost câştigat de ucraineancă.

- Meciul a început. Elina Svitolina serveşte prima.

CLASAMENT ACTUAL GRUPA ROȘIE
1. Caroline Garcia 4-4
2. Caroline Wozniacki 5-2
3. Simona Halep 2-2
4. Elina Svitolina 1-4

 

- ştire în curs de actualizare -

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.