Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii îi fac pe ruși să simtă pe propria piele războiul: Bombardamente peste graniță în regiunea Briansk

Guvernatorul regiunii Briansk, Aleksandr Bogomaz, a raportat bombardarea cu mortiere a unuia dintre satele din regiunea rusă aflată la nord-est de Ucraina.

"Astăzi, forțele armate ucrainene au tras cu mortiere asupra satului Lomakovka din municipiul Starodubsk", a scris șeful regiunii pe canalul său de Telgram.

Potrivit acestuia, atacul a lovit "obiecte pașnice, civile".

"Din fericire, nu au existat victime. Gospodării, un monument dedicat compatrioților care au murit în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei și clădirea unui magazin au fost avariate în urma bombardamentului", a precizat guvernatorul.

Cu o seară înainte, guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit, a declarat că așezările din districtul Rylsky au fost ținta unor tiruri.

"Cel puțin 20 de explozii au fost înregistrate în apropiere de satul Popovka, la granița cu regiunea Sumy. Cel mai important este că nu s-au înregistrat victime. Cu toate acestea, două case au fost avariate de șrapnel", a scris șeful regiunii. El a adăugat că a fost avariată o linie de transmisie a energiei electrice, dar nu a precizat dacă acest lucru a dus la limitarea furnizării de energie electrică.

La 19 ianuarie, Bogomaz a declarat că sistemul de apărare aeriană a respins atacul asupra regiunii. "Nimeni nu a fost rănit, nu au existat pagube", a declarat atunci guvernatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.