Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii recunosc două puncte strategice, unde sunt extrem de vulnerabili: rușii atacă dezlănțuit în această zonă

kiev

Compania energetică de stat ucraineană Ukrenergo afirmă că alimentarea cu energie electrică este cea mai vulnerabilă în regiunile Kiev şi Harkov, după o campanie de atacuri cu rachete ruseşti împotriva infrastructurii energetice, relatează CNN.

Directorul general al Ukrenergo, Volodymyr Kudrytskyi, a declarat luni la televiziunea ucraineană că situaţia este dificilă după cinci atacuri masive cu rachete şi o serie de atacuri mai mici, informează News.ro.

"Echipele de reparaţii lucrează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a remedia daunele provocate în ultimele săptămâni. Cea mai dificilă situaţie este în regiunea Kiev şi în regiunea Harkov", a declarat Kudrytskyi. "Aşadar, aici au loc întreruperile programate, întreruperile orare, cum le numim noi, iar pe lângă acestea au loc din când în când întreruperi de urgenţă suplimentare, pentru a echilibra sistemul energetic din aceste regiuni."

"Lucrăm la îmbunătăţirea situaţiei din cadrul reţelei în oraşul Kiev şi în regiunea Kiev, precum şi în regiunea de nord, formată din regiunea Harkov, regiunea Sumy şi regiunea Poltava", a adăugat el.

Kudrytskyi a declarat că, dacă nu vor mai avea loc bombardamente, ar trebui să se înregistreze îmbunătăţiri în câteva zile. El a spus că inginerii energeticieni vor face tot posibilul pentru a evita o pană de curent totală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.