Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR îl atacă pe 'micuțul dictator' din PNL: `I se mai spune 'omul-supozitor'` (video)

Facebook
UDMR

Liderii UDMR Satu Mare au lansat joi multiple acuzații la adresa liderului județean PNL, Adrian Cozma, într-o conferință de presă după ieșirea liberalilor din coaliția locală.

Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi, a spus că îi pare că un partid istoric ca PNL „a ajuns pe mana unui oportunist ieftin”, referindu-se la Adrian Cozma.

„Acuză de totalitarism UDMR-ul un individ care in propriul partid este numit 'micuțul dictator'. Mai are o altă denumire, 'Omul-supozitor', pentru că se bagă în fiecare chestie care nu e treaba lui și în realizări ale administrației locale sau centrale în care nu a avut nicio treabă”, a adăugat edilul UDMR.

„Doreşte doar să provoace scandaluri şi conflicte interetnice, este singura zonă în care poate puncta electoral. Altă realizare nu am văzut. De când este parlamentar nu a adus niciun singur leu pentru municipiul Satu Mare”, a adăugat primarul municipiului, despre liderul județean PNl.

Senatorul UDMR Turos Lóránd a precizat că la București coaliția funcționează, fără probleme, iar ruptura de la Satu Mare nu va afecta activitatea de la nivelul guvernul și parlamentului, unde UDMR lucrează foarte bine cu liberalii aflați în funcții.

Pe de altă parte, senatorul UDMR a adăugat despre acțiunile lui Adrian Cozma că „nu poți să fii la guvernare și să joci rolul opoziției”. El a mai spus și că a dorit dezbateri cu președintele PNL Satu Mare, dar a fost refuzat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.