Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR intră TARE în plin SCANDAL și se OPUNE desființării SIIJ: Nu funcționează corect. Să fie mutată în subordinea Parchetului General

UDMR sigla

Liderul deputaţilor UDMR, Korodi Attila, consideră că Secţia Specială de investigare a magistraţilor nu funcţionează corect la ora actuală, dar că ea nu trebuie desfiinţată, ci reglementată mai bine. "Este nevoie ca acest for care anchetează magistraţi să fie undeva într-o zonă neutră, poate sub Parchetul General", afirmă el, conform News.ro.

Citește și: Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea, luată cu ASALT de internauți NEMULȚUMIȚI după mesajul acestuia de 1 Decembrie

"Noi dorim ca întotdeauna în domeniul justiţiei să existe o procedură foarte clară care priveşte procedurile de anchetare a magistraţilor. Soluţia care a fost înaintea acestei Secţii Speciale, să fie duse la bun sfârşit aceste proceduri de către DNA, a fost total nefericită (...). Este nevoie ca acest for care anchetează magistraţi să fie undeva într-o zonă neutră, poate sub Parchetul General. Structura şi modalitatea în care aceasta să fie conturată trebuie făcută împreună cu sistemul judiciar, cu CSM, cu asociaţiile profesionale (...). Secţia în sine la ora actuală nu funcţionează corect", a declarat Korodi Attila la RFI.

Liderul deputaţilor UDMR a spus că "dacă se va numi nu secţie, direcţie, nu contează cum se numeşte instituţia, cum funcţionează acum secţia nu funcţionează bine, nu este ok, se ocupă şi de cazuri care nu ar trebui să fie în responsabilitatea acestei instituţii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.