Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR lanseaza sageti catre PNL

kelemen hunor

Parlamentarii UDMR s-au reunit luni in sedinta pentru a decide daca vor vota sau nu noul Guvern Ponta IV. Acestia au decis sa dea un "cec in alb" noii formule guvernamentale pentru ca programul de guvernare nu a fost schimbat, dar si pentru ca "nimeni altcineva nu vrea sa preia guvernarea". Aceasta a fost doar una dintre sagetile pe care presedintele UDMR Kelemen Hunor le-a lansat voalat la adresa PNL.

"Am constatat ca in afara de PSD nimeni nu vrea sa guverneze. Tara trebuie guvernata. (...) Programul de guvernare nu a fost schimbat. Tinanad cont si de discutiile mele cu prim-ministrul de azi, am decis cu majoritatea colegilor mei sa dam un cec in alb premierului, deci un vot pentru noul guvern", a spus Kelemen Hunor.

Intrebat daca vor fi parlamentari UDMR care sa nu respecte decizia luata luni de a vota noul Guvern, Kelemen Hunor a raspuns taios: "Nu, la noi exista o regula, daca se ia o decizie pentru un anumit tip de vot, cu o majoritate asa cum scrie in statul nostru, atunci fiecare va respecta acea decizie. Noi nu suntem obisnuiti cu astfel de defectiuni ... poate la vecini".

Mentionam ca "vecinii" UDMR-ului din Parlament sunt cei de la PNL, ambele grupuri parlamentare avand birourile grupurilor de la Camera Deputatilor apropiate unul de celalat, la etajul al doilea al Palatului Parlamentului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.