Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR NEGOCIAZĂ cu Guvernul pe Legea Pensiilor - Ce condiție pune pentru vot

sigla UDMR
UDMR

UDMR discută cu reprezentanții Guvernului pe marginea Legii pensiilor, forma finală fiind așteptată în această săptămână, informează Mediafax.

Întrebat, marți, de corespondentul MEDIAFAX, despre discuțiile UDMR cu Guvernul pe Legea Pensiilor, liderul Grupului Uniunii din Camera Deputaților, Korodi Attila, a spus că se lucrează pe texte de lege, căutându-se o soluție corectă pentru persoanele cu dizabilități.

”Lucrurile sunt în desfășurare, sunt discuții constructive și toată energia este pusă în a găsi o soluție corectă pentru persoanele cu dizabilități, pentru că vorbim de găsirea unor soluții legislative. Este o discuție mai amplă cu toate părțile care doresc o soluție bună, înseamnă că și ministerul este implicat. Eu sper ca în această săptămână să găsim o formă finală, pentru că nu cred că, până la urmă, este nevoie de atât de mult timp, cât trebuie găsită soluția cea mai bună din punct de vedere al formulărilor. Se lucrează pe texte de lege”, a spus Korodi.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Doi deputați plecați la Pro România AU REVENIT la PSD - Nu au rezistat nici o săptămână în partidul lui Ponta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.