Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR Timiș a depus lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare

sigla UDMR
UDMR

Filiala Timiş a Uniunii Democrate Maghiare din România a depus listele de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senatul României, în care se regăsesc tineri care nu au deţinut funcţii politice până acum, arată un comunicat al filialei, remis, miercuri, AGERPRES.

Citește și: DOSAR Consilierul ALDE Gal Avram a primit electrocasnice de peste 60.000 de lei pentru 'AJUTORUL' dat la contractele Covid - Bunurile aveau VICII ASCUNSE

Cap de listă pentru Camera Deputaţilor este avocatul Andras Molnar, urmat de Ilona Sipos, Jozsef Kabai, Janos Ihasz, Izabella Patik, Karoly Csaky, Zsolt Demeter, Renata Nagy, Attila Olah, Gyorgy Katona, Katalin Horvath, Laszlo Albert şi Zoltan Marossy.

Lista candidaţilor pentru Senatul României este deschisă de Imre Farkas, urmat de Ferenc Halasz, Noemi Andrasy, Ferenc Szabo, Erika Păţean şi Gyorgy Kadar.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

"Am depus dosarele cu lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare şi, spre bucuria mea, am primit 13 ca număr de înregistrare. Sper să ne aducă noroc, pentru că ambii mei băieţi s-au născut pe data de 13. Cred că este un semn bun, un început bun", a declarat Andras Molnar, la ieşirea din sediul Biroului Electoral Judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.