Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea a gasit cea mai buna varianta de premier si NU e Traian Basescu

Udrea

Elena Udrea a gasit cea mai buna varianta de premier. Din punctul sau de vedere acesta nu ar fi Traian Basescu, ci fostul comisar european Dacian Ciolos. Desi spune ca acesta era dispus sa se inscrie in PSD doar pentru a-si pastra functia de comisar, aceasta sustine ca ar fi un nume care ar putea fi agreat atat de PNL, cat si de PSD.

"Ciolos, cea mai buna varianta...

Se cauta Prim Ministru! Liderii PNL-ului lui Johannis se vad ei in aceasta functie, "strada" care a determinat demisia Cabinetului Ponta vrea altceva decat tot figuri vechi de politicieni compromisi. Asa ca se vehiculeaza varianta Ciolos, fost ministru al Agriculturii in Guvernul Tariceanu si fost Comisar European pentru Agricultura, independent, sustinut de PPE la propunerea lui Traian Basescu. Buuun!

De ce nu mai este astazi comisar european din partea Romaniei? Pentru ca in discutia in vederea renominalizarii cu Jean Claude Juncker, noul Presedinte al Comisiei Europene,(din randul popularilor)avand deja din nou sprijinul lui Traian Basescu, Ciolos a spus ca este gata sa se inscrie la socialisti, daca postul agriculturii revenea acestora. Independentul Ciolos era gata sa devina socialist doar ca sa isi mentina functia!

De ce este deci, o varianta potrivita? Pentru ca impaca si capra si varza. Adica si nevoia unei figuri mai putin cunoscute si cu un aer de profesionist(ceea ce chiar este) si conditia sa fie totusi pe placul clasei politice, adica bine cu toata lumea!", a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.