Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea, AVERTISMENT la Înalta Curte: 'Aș putea să fiu un pericol...'

evz.ro
elena udrea

Prezentă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), unde s-a discutat contestaţia procurorilor referitoare la controlul judiciar în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009, Elena Udrea a mărturisit că vrea ca adevărul să iasă la lumină. Fostul ministru al Dezvoltării a lansat, însă, şi un avertisment voalat.

"M-am comportat ca o persoană care chiar dorește ca aceste procese să se desfășoare repede și să se afle adevărul,nu doar să treacă timpul și să obținem niște soluții trimise de sus pe culoarele create de SRI în justiție. Nu există nici un indiciu care să justitfice o astfel de cerere a DNA care să probeze că aș putea să fiu un pericol pentru dosar. Aș putea sa fiu un pericol pentru cei care îi tot spun la televizor, i-am spus la Comisia SRI că se ocupă de statul paralel. Dar sunt un pericol pentru ei de foarte mult timp nu are legătură cu dosarul. Pentru instanțe și pentru dosar sunt unul din oamenii care având o cauză penală încearcă să ajute la derularea ei și la aflarea adevărului", a declarat Elena Udrea.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii aruncă BOMBA: 'Am primit ameninţări...' .

Citeşte şi: Ministrul Finanţelor, asigurări pentru angajaţii din Sănătate: 'Fondurile pentru plata drepturilor, asigurate pentru 2018' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.