Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea: Cezar Preda reprezinta exact ceea ce noi spunem ca a însemnat motivul plecarii din PDL

Elena Udrea a fost întrebata într-o conferinta de presa daca au existat discutii privind invitarea lui Cezar Preda în PMP. 

"Nu au existat si nici nu vor exista din partea noastra, nu sunt diferente mici de opinii, sunt diferente esentiale de opinii între mine si domnul Cezar Preda, între PMP si Cezar Preda. Domnul Cezar Preda reprezinta exact ceea ce noi spunem ca a însemnat motivul plecarii din PDL, adica un discurs împotriva propriului guvern. În loc sa aparam Guvernul, atunci când era nevoie, acum doi-trei ani, au fost colegi, printre care si domnul Cezar Preda, care au lovit în propriul Guvern si astazi are un discurs împotriva guvernarii Boc desi acum prin comparatie cu USL PDL ar trebui sa-si asume acea guvernare si sa arate ca a fost o guvernare responsabila cu toate minusurile ei, o guvernare buna pentru perioada în care s-a exercitat", a raspuns Elena Udrea. 

De asemenea ea l-a criticat pe Cezar Preda pentru ca acesta a sustinut ca parteneriatul PDL cu presedintele României nu foloseste dreptei. 

"Domnul Cezar Preda este printre cei care considera, si nu de acum, de ceva timp, ca parteneriatul PDL cu presedintele României nu foloseste dreptei, nu foloseste opozitiei ceea ce cred ca este fundamental gresit. Din pacate, cei care exprima pozitii fie împotriva propriului Guvern, fie împotriva parteneriatului PDL cu Traian Basescu, parteneriat care a început cu foarte mult timp în urma si pe care îl doreste baza PDL, de multe ori motivatiile sunt frustari personale", a adaugat Udrea.

Ea a aratat ca ar evita punerea în echipa PMP a celor care pun frustarile de asupra interesului PMP si a celor care sunt plini de esecuri electorale.

"N-as pune în echipa PDL, as încerca sa evit oameni care pun proiectul personal, supararile personale, frustarile de asupra interesului PMP de a face opozitie puternica, coerenta, curajoasa USL-ului, de a demonstra împreuna cu presedintele României incompetenta guvernarii USL, dar si tentatia aceasta USL de a controla statul de drept si de a controla justitia. As lua oameni care sa gândeasca asa cum gândim noi, asa cum actionam noi si oameni care sa reuseasca sa adune voturi, pentru ca oricât de frumosi am fi noi si de buni în politica si oricât de multi ani de politica am avea în spate, daca ei (oamenii - n.r.) sunt plini de esecuri electorale, atunci nu reprezentam foarte mult politic", a mai spus Elena Udrea. 

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, într-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, spunând a luat aceasta decizie în urma reuniunilor PDL care au avut loc sâmbata la Brasov, unde el afirmase ca, prin hotarârile pe care le-a luat, "PDL a creat un monstru numit USL".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.