Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea, după votul în cazul Vreme: Justiţia trebuie să se pronunţe, nu Parlamentul

 

Elena Udrea a postat astăzi pe Facebook un mesaj după votul din Camera Deputaților care a dat aviz pozitiv pentru urmărirea penală a fostului ministru Valerian Vreme. Candidatul PMP spune că a votat ”pentru” deoarece ”Justiţia trebuie să fie cea care trebuie să se pronunţe asupra acestor lucruri, nu Parlamentul”.
Elena Udrea a critcat dublul standard al PSD, care a înțeles să facă un zid împotriva Justiției, în jurul Ecaterinei Andronescu, în cazul căreia Comisia Jurdică din Senat a amânat votul. ”Constat încă o dată ipocrizia PSD, care nu a procedat la fel cu oamenii săi din Senat - Ecaterina Andronescu şi Michi Şpagă -, care s-au bucurat de o amânare până după prezidenţiale, când 100%, dacă Ponta câştigă, votul va fi împotrivă”.
Elena Udrea s-a referit și la faptul că Ponta și Iohannis sunt susținuți de către oameni care au fost protejați de Parlament în dosare de corupție: ”Asta e diferenţa între mine şi Ponta. Sau între mine şi Iohannis, care are doi parlamentari la care s-a votat împotrivă (Vosganian şi Victor Paul Dobre), dar şi un condamnat penal care este şeful comisiei juridice din Senat”, a scris candidatul PMP pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea a postat astăzi pe Facebook un mesaj după votul din Camera Deputaților care a dat aviz pozitiv pentru urmărirea penală a fostului ministru Valerian Vreme. Candidatul PMP spune că a votat ”pentru” deoarece ”Justiţia trebuie să fie cea care trebuie să se pronunţe asupra acestor lucruri, nu Parlamentul”.Elena Udrea a critcat dublul standard al PSD, care a înțeles să facă un zid împotriva Justiției, în jurul Ecaterinei Andronescu, în cazul căreia Comisia Jurdică din Senat a amânat votul. ”Constat încă o dată ipocrizia PSD, care nu a procedat la fel cu oamenii săi din Senat - Ecaterina Andronescu şi Michi Şpagă -, care s-au bucurat de o amânare până după prezidenţiale, când 100%, dacă Ponta câştigă, votul va fi împotrivă”.Elena Udrea s-a referit și la faptul că Ponta și Iohannis sunt susținuți de către oameni care au fost protejați de Parlament în dosare de corupție: ”Asta e diferenţa între mine şi Ponta. Sau între mine şi Iohannis, care are doi parlamentari la care s-a votat împotrivă (Vosganian şi Victor Paul Dobre), dar şi un condamnat penal care este şeful comisiei juridice din Senat”, a scris candidatul PMP pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.