Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea, informații explozive din Guvern: mesaj pentru Victor Ponta și o solicitare de demitere

ponta victor

Udrea susține că miniștrii sau secretarii de stat stau cu picioarele pe masă și dau ordine pentru epurări politice în teritoriu.

Elena Udrea a ținut să-i transmită și un mesaj lui Victor Ponta și i-a spus acestuia să-l demită de urgență pe Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului, pentru că formează o imagine dezastruoasă a actualei guvernare. ”L-aș da afară din prima secundă, dacă aș fi în locul lui Ponta”, susține Udrea.

”Aflu acum că la Guvern, tinerii politicieni, îmbrăcați evident în haine de firmă, stau cu picioarele pe masă și dau ordine la telefon, dau ordine pentru a face schimbări în teritoriu. ”, a declarat Udrea, la Realitatea TV.

Udrea l-a taxat pe Victor Ponta și pentru episodul în care a mers la baschet, în timp ce se anunța Codul roșu, dar și pentru momentul petrecut la restaurant, în seara accidentului din Apuseni.

”Mai bine cu pantofi cu toc la inundații, decât să lași niște oameni să moară în munți”, a spus Udrea, cu referire la acuzațiile care i se aduceau pe vremea când era ministru.

Întrebată cum îl vede acum pe Victor Ponta, Udrea aduce aminte de eticheta pusă de Ion Iliescu: ”El l-a numit cârlan, asta însemnând un om necopt la minte. Când ești în fruntea Guvernului și ești cârlan, nu ai nicio șansă”, a mai spus Udrea.

”Victor Ponta s-a devoalat acum, ca mitoman, de când e prim-ministru, era o speranță a PSD. A fost un tânăr politician, de la care mulți au avut mari așteptări și i-a dezamăgit pe toți. După mine, Victor Ponta și-a ratat cariera politică”, a mai precizat Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.