Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea s-a DEZLĂNȚUIT: Cei care au trecut în barca lui Iohannis sunt ocoliți de DNA

facebook
elena udrea

Elena Udrea a declarat, vineri, la Secţia 2 Poliţie, unde s-a prezentat pentru stabilirea programului de supraveghere în cadrul controlului judiciar impus de procurori în ultimul său dosar, că cei care au rămas lângă Traian Băsescu sunt hăituiţi, iar cei care au plecat cu Klaus Iohannis sunt ocoliţi de acţiunile justiţiei.

Am spus și ieri că formularea acuzațiilor e extrem de vagă. O acuzație penală nu e un articol de ziar! Faptul că ai coordonat un staff informal de campanie nu însemană și că ai făcut o faptă penală. Trebuie să spui exact care e fapta penală în urma căreia s-au produs bani de a căror proveniență ilicită eu am știut și am încercat să-i spăl în campanie.

Demisia chestorului Liviu Popa, 'bomba cu ceas' de la Interne

Tocmai de aceea, poziția avocatului meu și a mea a fost că e incorect să se pornească acțiunea penală, dar e decizia procurorilor și au dreptul să o facă.
Pe mine m-a determinat să spun că e un dosar de precampanie pentru că un dosar din 2015 despre campania din 2009 poate fi pornit ]n precampania din 2016 doar cu un scop: de a afecta imaginea fostului președinte și a partidului său
”, a declarat Elena Udrea, informează B1 Tv.

Relațiile Turcia-SUA se clatină: Erdogan aduce noi acuzații. Armamentul american, vizat

Șeful Corpului de control al lui Cioloș, ATAC la Gabriel Oprea: 'S-a urcat scroafa în copac...'

Aceasta a acuzat din nou dubla măsură a DNA, susținând că unii politicieni scapă de anchetele procurorilor doar pentru că au trecut în tabăra lui Iohannis.

Dacă vrei să anchetezi campania din 2009 și vrei să începi cu a lui Băsescu, trebuie să verifici ce a fost la sediul central, unde sunt denunțuri că au fost aduși bani din Microsoft. Te apuci, în schimb, să cercetezi dacă Udrea avea cunoștință că sumele proveneau sau nu din fapte penale.

Tot spun de domnul Blaga, tot spun de dânsul, dar nu-i doresc răul, vreau doar să arăt că DNA acționează cu dublă măsură: cei care au trecut în barca președintelui și reprezintă puterea prin Iohannis sunt ocoliți. Liderii PNL sunt ocoliți de acțiunile Justiției - mă rerfer aici și la doamna Gorghiu care nu a fost citată ca martor - în timp ce cei care au rămas lângă Băsescu sunt țintele acțiunilor DNA și hărțuiți. În timp ce mie mi s-au deschis într-un an și-un pic nici nu mai știu câte dosare (este vorba despre cinci dosare - n.r.), cei care au ajuns lângă Iohannis, deși au făcut campanie cu mine, sunt lăsați să scape”, a acuzat Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.