Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea: Scopul procurorilor e de a mă reduce la tăcere. Serviciile vor să pună mâna pe putere

udrea

udreaPlenul Camerei Deputatilor a început dezbaterea referitoare la  cererile DNA care o vizează pe Elena Udrea privind ridicarea imunităţii pentru urmărire penală, reţinere şi arestare preventivă. De la tribuna Parlamentului, Elena Udrea a acuzat procurorii că vor să o aresteze din nou pentru a o reduce la tăcere.

„Pentru a treia oară în opt luni vin să vorbesc. (...) Ați votat, în opt luni, 10 cereri DNA în privința mea. Scopul acțiunii procurorilor e de a mă reduce la tăcere. (...) Sunteți chemați să dați un vot în orb. Trebuie să fiu redusă la tăcere, pentru că atunci când am ieșit nu am tăcut. Trebuie să fiu trimisă în beci. (...) Doamna procuror a cerut arestarea mea înainte să vadă dacă am ceva de spus (...) și înainte de a începe urmărirea penală. (...) Ce stat de drept este acela în care un om este arestat preventiv, dar nu este întrebat măcar de acuzațiile care i se aduc? ”, a spus Udrea.

Ea a mai afirmat că toate aceste solicitări de arestarea sa sunt o dovadă că serviciile secrete încearcă să pună mâna pe putere.

„Cazul Elena Udrea este doar forma cea mai acută a luptei pentru preluarea puterii. Ținteste acapararea puterii de către un sistem format din servicii secrete. (...) Nenumărate dosare care apar ca ciupercile după ploaie pe numele meu. Cei care mă arestează azi au stat cu mine la masă. De ce nu au spus de atunci? Ori au fost complici, ori nu au știut și au fost incompetenți, ori eu nu sunt coruptă.”, a mai spus Elena Udrea.

Deputatul a respins categoric toate acuzațiile care i se aduc:

„Nu am luat niciodată bani de la Buzăianu. Dacă vorbim însă de acuzații de finanțare a campaniilor electorale, atunci cred că discuția trebuie să fie onestă, să se refere la toată clasa politică din ultimii 26 de ani. ”.

Totodată, Elena Udrea susține că se încearcă schimbarea Guvernului Ponta cu procurori.

”Este clar că se încearcă schimbarea guvernului Ponta cu procurori. Opoziția nu trebuie să accepte această formă. Mâine se poate întâmpla la fel şi pentru ei, când Sistemul va decide că nu mai sunt obedienţi. Văd că se încearcă şi schimbarea celui de-al doilea om în stat. Nimeni nu mă poate bănui de simpatie faţă de acesta”, a mai spus deputata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.