Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea și-a pus broboadă în cap / FOTO

Chiar dacă Cristian Diaconescu este candidatul PMP la prezidențiale, liderul partidului s-a dus azi între moți, unde a participat la un eveniment de omagiere a lui Avram Iancu.

udrea 1

Udrea a fost primită cu pâine și cu sare de către localnici! Moții i-au făcut cadou și o broboadă, pe care Udrea a purtat-o pe tot parcursul evenimentului. Fostul ministru a dat autografe și a făcut poze cu cei care au solicitat-o și a discutat cu moții, de la mic la mare.

udrea 2

”Am participat astăzi la sărbătoarea tradiţională de la Mărişel (jud. Cluj), acolo unde, în fiecare an, moţii organizează un eveniment de omagiere pentru Avram Iancu şi toţi românii transilvăneni care au participat la Revoluţia de la 1848.

udrea 4 Cu ocazia aceasta, am participat şi la slujba religioasă de la Crucea Iancului şi am depus o coroană de flori în memoria lui Avram Iancu şi a Pelaghiei Roşu (unul dintre liderii transilvăneni care au participat la bătălia de la Mărişel din 1849). Am avut onoarea să mă adresez oamenilor aflaţi acolo, cărora le-am spus că, astăzi, la fel ca acum 165 ani, e nevoie din nou de patrioți și de patriotism. Apreciez mult faptul că românii din Munții Apuseni își cinstesc eroii și aș vrea să avem mai multe astfel de manifestări în care să ne amintim de trecutul nostru și cei care au luptat pentru idealurile naționale.”, a scris Udrea pe o rețea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.