Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a confirmat că meciul Molde - Granada se va juca pe Puskas Arena din Budapesta

UEFA a confirmat miercuri că partida dintre Molde FK (Norvegia) şi Granada (Spania), din returul optimilor de finală ale Europa League la fotbal, se va disputa pe Puskas Arena din Budapesta, în data de 18 martie, de la ora locală 18:55 (19:55, la Bucureşti), transmite EFE, potrivit Agerpres.

UEFA a mulţumit ambelor cluburi pentru colaborarea în găsirea unei soluţii, dar şi federaţiei maghiare de fotbal pentru că a acceptat să găzduiască meciul.

Partida tur dintre cele două echipe este programată în Spania pe 11 martie, dar returul din Norvegia era incert din cauza măsurilor restrictive severe impuse de autorităţile scandinave pentru a opri răspândirea noului coronavirus.

Citește și: Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

În optimi, Molde a jucat meciul de acasă cu Hoffenheim tot pe un stadion neutru, La Ceramica, din Villarreal (Spania). Arena spaniolă nu a fost însă disponibilă pentru partida din 18 martie, pentru că în aceeaşi zi echipa locală Villarreal va juca returul cu Dinamo Kiev în optimile Europa League.

Nordicii au efectuat un stagiu de câteva săptămâni în oraşul spaniol Benidorm, de pe ţărmul Mării Mediterane, unde s-au pregătit pentru meciul din Europa League, precum şi pentru noua ediţie a campionatului Norvegiei, care va debuta în aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.