Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA confirmă candidatura comună a Italiei şi Turciei pentru Euro 2032, Marea Britanie şi Irlanda, candidatura unică pentru 2028

Evening Standard
UEFA

UEFA a confirmat, miercuri, primirea unei solicitări din partea Italiei şi a Turciei de a-şi uni candidaturile individuale într-o singură ofertă pentru organizarea Campionatului European din 2032, lăsând Marea Britanie şi Irlanda ca unic candidat pentru turneul din 2028, potrivit news.ro.

"Atribuirea celor două turnee necesită în continuare aprobarea Comitetului Executiv în cadrul reuniunii sale de la Nyon din 10 octombrie", a precizat forul de conducere al fotbalului european, într-un comunicat.

O candidatură comună pentru organizarea Euro 2028 a fost depusă de Anglia, Irlanda de Nord, Irlanda, Scoţia şi Ţara Galilor. Candidatura pentru Euro 2028 este fără concurenţă, după ce Turcia s-a retras din cursă şi pentru a se concentra pe o candidatură comună cu Italia pentru Euro 2032.

"Aşteptăm cu nerăbdare să ne prezentăm candidatura la UEFA la 10 octombrie. Sunt vremuri interesante şi avem o propunere foarte convingătoare pentru Euro 2028 pentru UEFA", a declarat Federaţia Irlandeză de Fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.