Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uli Hoeness, despre mutarea lui Harry Kane la Bayern Munchen: Este un mare profesionist şi îmi place foarte mult de el

Harry Kane

Diferite surse au indicat că Bayern Munchen este destinaţia preferată pentru atacantul internaţional englez Harry Kane,în vârstă de 29 de ani, care are contract cu Tottenham până în 2024.

Este cam ceea ce a explicat Uli Hoeness sâmbătă mai multor jurnalişti, inclusiv celor de la Kicker. "Până acum, Harry a spus clar în toate discuţiile că decizia lui este acolo. Şi dacă se ţine de ea, atunci îl vom avea. Atunci Tottenham va trebui să cedeze", a declarat fostul internaţional german şi actualul preşedinte de onoare al campioanei Germaniei.

Rămâne de văzut cât de mult va costa să-i facă pe Spurs şi pe preşedintele lor, Daniel Levy, să "cedeze". "Este deştept, dar nu vrea să dea o cifră", spune Hoeness. El a continuat: "Trebuie să obţinem o cifră. Este un mare profesionist şi îmi place foarte mult de el. Dar are în faţa lui şi oameni care nu sunt începători...". Uli Hoeness insistă, de asemenea, că Karl-Heinz Rummenigge şi directorul general Jan-Christian Dreesen vorbesc "în mod regulat" cu Kane, despre care se ştie că este curtat de PSG.

Căpitanul Angliei "vrea să joace în Europa", spune managerul german. Şi conchide: "Fie că este vorba despre el sau despre reprezentanţii săi, tatăl şi fratele său, ei şi-au respectat întotdeauna promisiunile. Dacă va continua pe această linie, totul va fi bine".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.