Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima achiziţie a lui Ion Iliescu: Apartament de lux cumpărat la preţ de chilipir / FOTO

Ion Iliescu

Fostul preşedinte, Ion Iliescu s-a mutat în casă nouă. Acesta locuieşte intr-o vila din cartierul Primaverii, in care a cumparat un apartament la un pret foarte mic!

Citeşte şi: Scandalul cărţilor scrise după gratii continuă: Primul profesor care ajunge la DNA

Ion Iliescu, presedinte al tarii in doua mandate, 1990-1996 si 2000-2004, locuieste impreuna cu sotia sa, Nina, intr-o casa din cartierul Primaverii, pe care a achizitionat-o la inceputul lui 1997, dupa ce pireduse alegerile prezidentiale. "Spre sfârșitul anului 1996, când oamenii lui Iliescu au simțit că vor pierde puterea în favoarea lui Emil Constantinescu, premierul Nicolae Văcăroiu a emis o Ordonanță prin care chiriașii își puteau cumpăra locuințele. Viorel Hrebenciuc, șef al Secretariatului General al Guvernului, a semnat în perioada august-noiembrie 1996 peste 50 de ordine speciale prin care apropiații PDSR au achiziționat de la RAAPPS locuințe luxoase, situate în cartierele Primăverii și Dorobanți, la prețuri cuprinse între 1.000 și 15.000 de dolari”.

Citeşte şi: Ion Cristoiu vine cu un scenariu exploziv în politică: Cine e cu binomul SRI și DNA

"Ion Iliescu și-a cumpărat apartamentul din strada Moliere cu 55 de milioane de lei. Curtea de circa 1.000 mp i-a fost dată în proprietate, printr-un act administrativ, de către premierul Călin Popescu Tăriceanu, în perioada mandatului său, deoarece fostul președinte Ion Iliescu nu era proprietar și pe terenul din jurul imobilului”, spun cei de la evz. Tinand cont ca in 1997, cand Iliescu si-a cumparat locuinta, dolarul a atins pragul de 7.700 de lei, inseamna ca cei 55 de milioane de lei dati de Iliescu echivalau cu aproximativ 7.100 de dolari, o suma ridicola.

 

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.