Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima decizie luată de Dan Voiculescu după gratii

voiculescu catuse

Dan Voiculescu a încercat tot ce i-a permis legislația din România pentru a scăpa de cei 10 ani de pușcărie primiți drept condamnare în Dosarul Telepatia. După gratii, Voiculescu a luat o ultimă decizie care îl poate scoate. Avocatii vor ataca pe cai extraordinare decizia Curtii Supreme, care a respins recursul in casatie depus de Dan Voiculescu in dosarul Telepatia. Avocatul Gheorghita Mateut a anuntat ca va cere revizuirea, masura care da posibilitatea indreptarii unor erori judiciare.

Citește și: Instanta a decis: Voiculescu ramane definitiv in inchisoare

De altfel, aparatorul lui Dan Voiculescu a afirmat ca a depus deja o plangere si la CEDO, care priveste urmatoarele aspecte: incalcarea dreptului la un proces echitabil, a independentei si impartialitatii instantei de judecata, a prezumtiei de nevinovatie - prin afirmatiile publice facute de Traian Basescu - si a dreptului de informare si aparare.

Aparatorii au mai aratat ca judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea de la Curtea de Apel au ignorat voit probele obtinute chiar de catre DNA care ar fi demonstrat nevinovatia inculpatilor din dosarul Telepatia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.