Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima etapă din campania de vaccinare începe în 15 martie. Secretar de stat din MS: 'E un moment de răscruce și este important'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Andrei Baciu

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a anunțat că în 15 martie va fi vaccinată prima persoană din etapa a III-a.

„Prima persoană din etapa a III-a o să fie vaccinată în 15 martie.  O să fie o persoană din localităție cu infectare critică. Este vorba despre 9 localități. Orice persoană de peste 16 ani se va putea înscrie. E un moment de răscruce și este important.

Dacă până acum dorea cineva să se vaccineze trebuia să urmărească când mai vin doze sau să se deschidă centre, acum e mult mai simplu: trebuie doar să se înscrie într-un centru de vaccinare și să se programeze.

Cineva care se programează luni va putea fi vaccinat joi.

În momentul în care sunt doze practic sistemul alocă persoane pentru etapa a treia. E nevoie de o confirmare, un interval de 24 de ore. Sunt motive subiective și personale pentru care persoana nu e neaparat fix atunci în localitate. Este important pentru noi să fie confirmată prezența, deoarece se ține o doză în stand-by dacă acel om nu ajunge", a spus Andrei Baciu, la Dig24.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.