Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră - Decizia luată de polițiști după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan

Polițiștii i-au audiat, vineri seara, pe Laurențiu Reghecampf și impresara Ana Maria Prodan, după ce ambii au ajuns la Poliția Snagov, fiecare susținând că a fost bătut de celălalt.

După ce au ascultat ce au avut de spus, oamenii legii au decis să emită ordine de protecție provizorii pentru amândoi.

Antrenorul și impresara au ajuns la poliție după o bătaie, cei doi afându-se în această perioadă în plin proces de divorț.

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”, a transmis, vineri seară, IPJ Ilfov.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât şi femeii respective.

”În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe”, a mai precizat sursa citată.

Surse judiciare au precizat că în cauză este vorba despre impresarul Anamaria Prodan şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Potrivit GSP, Anamaria Prodan le-a spus poliţiştilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr, iar martor la incident a fost şoferul impresarei.

”În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, a mai transmis IPJ Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.