Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Fost deputat PSD, reţinut de procurorii DNA / UPDATE

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Fostul deputat PSD Eduard Martin, a fost reținut de procurorii DNA București. Bărbatul este cercetat pentru evaziune fiscală într-un dosar disjuns din cauza în care, în decembrie 2015, a fost trimis în judecată, pentru dare de mită, împreună cu Radu Mazăre, potrivit replicaonline.ro.

Seara trecută, Martin a fost adus la DNA la audieri şi ulterior a fost reţinut. În prezent se află în arestul Poliţiei Capitalei. Acesta urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Reținerea lui Eduard Martin, fost deputat PSD de Constanța, a avut loc după ce Consiliul Local Municipal Constanța, în urma unei ședințe extraordinare, a aprobat  încheierea unei tranzacții judiciare dintre municipiul Constanța și Societatea Polaris M. Holding în scopul stingerii unui litigiu aflat pe rolul Curții de Apel Iași, potrivit evz.ro. Consiliul a aprobat ca municipiul Constanța, prin primar, să pună în executare o sențină civilă din 2012 prin plata sumei de 14 milioane de euro, datorie către Polaris. În schimb, Polaris renunța la executarea sumei de 92 milioane de euro, reprezentând penalități de întârziere.

Aprobarea tranzației judiciare, asumată de CLM Constanța și de primar, trebuia semnată, seara trecută, de Eduard Martin, pentru Curtea de Apel Iași, unde astăzi era programat termenul de judecată în care municipalitatea anunţa că s-a înțeles cu firma Polaris M, Holding. Eduard Martin a fost însă reținut de DNA și nu a mai putut semnat tranzacția, scriu cei de la replicaonline.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.