Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii au un prim SUSPECT în cazul DISPARIŢIEI lui Codruţ Marta / presă

enational.ro
Codrut Marta

Procurorii DNA ar avea deja în vizor un suspect în cazul dispariţiei misterioase a fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta. Surse judiciare au dezvăluit pentru România TV că principalul suspect este nimeni altul decât afaceristul Elan Schwartzenberg.

Jurnaliştii România TV au făcut şi o solicitare către DNA în acest sens, însă, spun aceştia, răspunsul primit este halucinant. Procurorii ar fi susţinut că nu pot oferi informaţii în acest caz pe motiv că dezvăluirile ar pune în pericol viaţa mai multor persoane.

Citeşte şi: Scandal de PROPORŢII în SUA! Americanii, PETIŢIE împotriva unui grup de cetățeni români de etnie romă

Codruț Marta este dispărut încă din data de 21 martie 2012. Se știe că, în ziua respectivă, a plecat de la domiciliu, lăsându-și telefoanele mobile acasă, după care i-a cerut șoferului să-l plimbe cu mașina prin oraș. Printre ultimele persoane care l-au văzut în viață pe Codruț Marta se numără și controversatul afacerist Elan Schwartzenberg. La momentul dispariției sale, Marta era deja cercetat penal, alături de șeful și prietenul său bun, Sorin Blejnar, pentru instigare la evaziune fiscală. În același an, soția sa, Andreea Marta, a fost acuzată și, ulterior, trimisă în judecată, pentru proxenetism. Dispariția lui Codruț Marta a fost anunțată de soția sa după patru zile. Coduț Marta a fost dat în urmărire generală și internațională, prin Interpol, după ce Curtea de Apel București a decis arestarea sa în lipsă, la cererea DNA. Marta este fostul șef de cabinet al ex-președintelui ANAF, Sorin Blejnar, alături de care este acuzat că, în perioada mai 2011 – iulie 2012, a sprijinit un grup infracțional organizat, preocupat cu sustragerea de la plata accizelor aferente unor mari cantități de motorină, cu un prejudiciu de peste 15 milioane de euro.

Citeşte şi: Comandantul Armatei SUA în Europa, cuvinte de laudă după întâlnirea cu Iohannis: 'România e un aliat de încredere' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.