Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Accident cu 7 răniți în Dâmbovița: 3 pietoni au fost acroșați / Unul din mașinile implicate este de școală auto

smurd

Şapte persoane au fost rănite, vineri, într-un accident în comuna Cornăţelu, patru fiind pasageri în autoturisme şi trei pietoni acroşaţi de unul dintre autovehiculele implicate în evenimentul rutier, informează ISU Dâmboviţa. În accident sunt implicate două autoturisme.

"Se intervine în cazul unui accident rutier în satul Bolovani, comuna Cornăţelu. Ajunse la locul accidentului, echipajele de intervenţie au identificat şapte persoane rănite, patru dintre acestea sunt din autoturisme, iar trei erau pietoni care au fost acroşaţi de unul dintre autoturisme", precizează ISU Dâmboviţa.

UPDATE - Una dintre maşini era de şcoală, conducătorul având 17 ani. ”Şoferii autoturismelor sunt în vârsta de 17 ani şi 29 de ani, iar instructorul auto este în vârstă de 47 de ani”, a transmis, vineri seară, IPJ Dâmboviţa. Sursa citată a precizat că, în urma coliziunii, unul dintre autovehicule ar fi fost proiectat într-un grup de trei pietoni, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.