Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Accident rutier violent pe DN2: Un mort și doi răniți

NEWS.RO
accident

O persoană a murit şi două au fost rănite într-un accident produs vineri seară pe DN2, în zona localităţii Cotorca, circulaţia în zonă fiind îngreunată, potrivit Poliţiei. În accident au fost implicate două autoturisme şi un TIR.

Pe DN 2 Urziceni - Buzău, în zona localităţii Cotorca, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, în urma căreia o persoană a decedat şi două au fost rănite.

"La locul intervenţiei au fost alocate trei echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa (unul cu medic). Din evenimentul rutier au rezultat trei victime, din care două încarcerate, şoferii celor două autoturisme. Salvatorii au extras cu mijloacele din dotare victimele, din nefericire una a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanţa SAJ, iar celelalte două victime au fost preluate de echipajele SAJ şi transportate la Spitalul Municipal Urziceni", informează ISU Ialomiţa.

Traficul se desfăşoară îngreunat, fiind dirijat de către poliţişti şi se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în 60 minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.