Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră - Alex Pițurcă a mers la poliție, să semneze controlul judiciar

zf.ro
piturca jr

Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, s-a prezentat, în urmă cu puțin timp, la secția de polițe, acolo unde a semnat controlul judiciar. Deși ieri s-a decis arestarea lui pentru 24 de ore, fiul lui Pițurcă a fost eliberat pe control judiciar în toiul nopții.

Fiul fostului selecționer al României, Victor Pițurcă, Alexandru, a fost lăsat, marți noapte în libertate, alături de șeful Romarm, Gabriel Țuțu, după ce anchetatorii DNA care îi acuză de fapte de mare corupție pretins petrecute în perioada pandemiei și legate de achiziția de tehnică medicală privind măștile de protecție au cerut arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Breaking - Victor Pițurcă a izbucnit în lacrimi la DNA, după ce Alex Pițurcă a primit ordonanță de reținere

Cu toate acestea instanța a stabilit din oficiu luare față de cei doi a măsurii controlului judiciar pentru 30 de zile. Aceștia sunt astfel obligați să respecte o serie de indicații ale judecătorului altfel riscă înlocuirea acestei măsuri cu una mai severă.

Mai precis, în cursul nopții de marți spre miercuri, instanța Tribunalului București a luat în analiză propunerea arestării preventive a celor doi inculpați iar după deliberări a stabilit ca cei doi să petreacă 30 de zile la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Capitalei (CRAP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.