Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Alexandru Rafila, după discuțiile cu PNL: România ar putea avea testări în o mie de centre

Facebook
Alexandru Rafila

Reprezentanții PSD și PNL au avut joi o întâlnire pe tema programului de guvernare, capitolul sănătate. La final, Alexandru Rafila, posibila propunere a PSD pentru poziția de ministru al Sănătății, a spus că, printre altele, s-a discutat despre accesul la testare și creșterea siguranței în spitale.

Alexandru Rafila a dezvăluit că împreună cu reprezentanții PNL a discutat despre accesul extins al populației la testare. Ar putea fi pregătite peste o mie de centre în care să se facă testarea și să ne pregătim pentru valul 5 prin facilitarea accesului la asistența ăn amulatoriu pentru terapia antivirală, a explicat Rafila.

În cadrul discuțiilor s-a mai vorbit despre evaluarea rapidă a spitalelor și creșterea siguranței în secțiile ATI. Riscurile nu vor fi niciodată înlăturate, trebuie să aflăm care sunt punctele critice, trebuie făcut trainingul personalului deoarece este necesar să lucrăm după proceduri, a mai spus Alexandru Rafila. Există consens în urma acestor discuții, sunt convins că vom avea o formă finală a programului de guvernare, a precizat Rafila. PSD și PNL negociază formarea unei alianțe de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.