Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: ANM a emis cod portocaliu de vijelii și grindină - Sunt vizate trei județe

www.opiniatimisoarei.ro
furtună, vijelie, ploaie, nori

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri după amiază, avertizări de vreme severă imediată care vizează zone din judeţele Prahova, Caraş Severin şi Gorj, unde se anunţă ploi torenţiale care vor acumula până la 40 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, vijelii şi grindină.

În judeţul Caraş Severin Codul portocaliu meteo este valabil de la ora 14:40 până la vineri ora 15:40 vizate fiind localităţile Răcăşdia, Sasca Montană, Ciclova Română, Ciuchici. În aceste zone se vor semnala averse torenţiale care vor acumula peste 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină.

De la ora 14:30 până la ora 15:30 este în vigoare, vineri, o avertizare similară valabilă pentru judeţul Prahova, localităţile Vălenii de Munte, Slănic, Vărbilău, Izvoarele, Gura Vitioarei, Drajna, Teişani, Aluniş, Bertea, Predeal-Sărari, Ştefeşti, Păcureţi, Ariceştii Zeletin, Cosminele.

ISU Prahova menţionează că, în acest context, populaţia din zonele aflate sub atenţionare a fost avertizată prin mesaj Ro-Alert. Codul portocaliu a intrat în vigoare vineri, la ora 14:10, fiind valabil până la ora 15:00 şi în localitatea Padeş din judeţul Gorj, unde se anunţă ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină. Până la ora 14:45 a fost în vigoare o astfel de avertizare din partea meteorologilor şi în judeţul Buzău, vizate fiind localităţile Nehoiu, Pătârlagele, Chiojdu, Cătina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.