Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Avocata lui Dragnea, chemată la audieri în Comisia de anchetă pentru alegerile din 2009

maria vasii

Avocata Maria Vasii, care îl reprezintă în instanţă şi pe Liviu Dragnea, va fi chemată la audieri în Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile din 2009. Membrii comisiei au decis luni, prin vot, invitarea acesteia, alături de Adriean Videanu şi Radu Berceanu.

Maria Vasii a afirmat duminică seara, la Antena 3, că după alegerile din 2009 au fost ucişi oameni pentru a nu se afla adevărul despre fraudarea scrutinului.

Deputatul Liviu Pleşoianu a solicitat invitarea avocatei la audieri. Tot Pleşoianu a propus şi invitarea lui Adriean Videanu. Audierea lui Radu Berceanu a fost propusă de Eugen Nicolicea, deşi fostul ministru PDL a mai fost audiat în comisie.

În ceea ce o priveşte pe Kovesi, deputatul Liviu Pleşoianu a reafirmat că intenţionează să propună reinvitarea şefei DNA la audieri, după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR.

Deputata Oana Florea, preşedintele comisiei, a ţinut să sublinieze că rolul comisiei nu este acela de a investiga persoane. "Noi nu anchetăm persoane şi vinovăţii, ci doar evenimente, fapte, împrejurări. Nu cred că este bine ca această comisie să se transforme într-un obiect de luptă împotriva unor persoane. Cred că este bine să rămânem în limitele hotărârii 39 de a Parlamentului şi a Constituţiei", a afirmat Florea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.