Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră – Bărbat mort într-un bazin: altul a fost intoxicat și transportat de urgență la spital

breaking news stiripesurse.ro

Doi bărbați care curățau bazinul unei firme din județul Hunedoara s-au intoxicat. O victimă a murit, iar cea de a doua a fost transportată la spital. Cazul va fi anchetat și de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara, relatează Mediafax.

Incidentul s-a produs sâmbătă în localitatea Mintia, comuna Vețel, din județul Hunedoara. Pompierii Detașamentului Deva s-au deplasat de urgență „pentru a interveni la un caz de intoxicare în urma căreia au rezultat două victime care executau lucrări de dezinfectare a unui bazin aparținând unei societăți comerciale”.

În misiune au fost trimise o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, dar și două ambulanțe ale S.A.J. Hunedoara.

La fața locului, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de 22 de ani. Acesta se afla lângă bazin, era conștient dar se simțea rău și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Deva.

Doi pompieri au coborât în bazinul adânc de aproximativ doi metri și au extras cea de-a doua persoană care căzuse în interior. Medicul a constatat decesul bărbatului în vârstă de 50 de ani.

Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de organele abilitate, inclusiv de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.