Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră! Cutremur în Gorj, vineri după-amiază

Shutterstock
cutremur seism

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs vineri după-amiază în județul Gorj, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, anunță Mediafax.

Seismul a avut loc vineri la ora 16.17 în județul Gorj

Acesta a avut magnitudinea 3,5 și s-a produs la adâncimea de 10 kilometri.

Cutremurul a avut loc la 11 km de Târgu Jiu, la 64 km de Drobeta-Turnu Severin, la 75 km de Hunedoara, la 89 km de Deva și la 96 km de Râmnicu Vâlcea.

Cutremure în lanț, în zona Olteniei

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs și miercuri seara în județul Gorj. Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la ora 19.33 în județul Gorj. Acesta a avut magnitudinea de 3,3 și s-a produs la adâncimea de 16,1 kilometri.

Cutremurul s-a produs la 15 kilometri de Târgu Jiu, la 69 de kilometri de Hunedoara și de Drobeta-Turnu Severin și 83 de kilometri de Deva.

În ziua de 14 martie, la ora 20:34:31, un cutremur s-a produs în Oltenia (Gorj), cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 15km, transmite INFP.

„Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 18km NV de Targu Jiu, 68km NE de Drobeta-Turnu Severin, 68km S de Hunedoara, 82km S de Deva, 96km E de Resita, 99km V de Ramnicu Valcea”, au precizat reprezentanții INFP.

Tot miercuri, un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade Richter a avut loc la ora 18.36 în Marea Mediterană, la sub de Grecia, potrivit EMSC.

Seismul s-a produs la o adâncime de 5 km, la 271 km vest de orașul Irakleion, capitala insulei Creta, și la 132 de km sud de orașul Gytheio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.