Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Decrete semnate de Iohannis. Pe cine trimite la pensie

klaus iohannis semneaza decrete

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind trecerea în rezervă a general-maiorului - cu două stele Cristian Cioc din Serviciul de Protecţie şi Pază, informează Administraţia Prezidenţială. 

De asemenea, şeful statului a semnat decret privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea, la trecerea în rezervă, colonelului Petre Anghel din Serviciul Român de Informaţii şi pentru acordarea gradului de general-maior - cu două stele, la trecerea în rezervă, generalului de brigadă - cu o stea Radu-Marius Pop din Ministerul Apărării Naţionale.

Liviu Dragnea, un nou ATAC la adresa lui Grindeanu: 'Vrea să creeze un puci'


Preşedintele Iohannis a semnat şi decretele privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorilor de poliţie Călin-Lucian Roşan şi Laurenţiu-Cristian Bălteanu cu Ministerul Afacerilor Interne. 

Şeful statului a semnat şi eliberarea mai multor magistraţi din funcţii ca urmare a pensionării acestora. Astfel, au fost eliberaţi din funcţiile de judecător: la Tribunalul Prahova - Mariana Nicolae, la Tribunalul Ialomiţa - Georgel Ciurea, la Tribunalul Specializat Mureş - Marinel Şanta, la Tribunalul Hunedoara - Anuţa Grozăvescu, la Judecătoria Buzău - Paraschiva Dumitru, precum şi doi procurori, Mitică-Nicuşor Miu şi Demian Moca, de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul teritorial Oradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.